DIENSTEN & WERKWIJZE:


Ik heb een aantal keren de vraag gekregen of ik hetzelfde doe als wat een diëtiste doet. Maar daar kan ik nee op antwoorden.  Wat is het verschil?
Een diëtiste begeleid op medisch gebied. Denk aan onder andere aan een dieet bij een diabetespatiënt.
Als ik klanten krijg die medisch begeleid "moeten'' worden,  zal ik dit onder begeleiding van een arts/ verpleegkundige doen.
Bij mij kunt u terecht wanneer u klachten of vragen heeft wat betreft:


- Over- ondergewicht,
- Emotie eten,
- Advies bij een gezonde levensstijl,
- Huid/ gewrichtsproblemen,
- Moeheid
- Hoofdpijn
- Klachten bij Allergieën en/of intoleranties
- Andere klachten waar je graag bij begeleidt wilt worden


Wanneer u een afspraak heeft ingepland, krijgt u een intakeformulier toegestuurd die u mag invullen.  Hierin wordt onder andere gevraagd naar uw leefsituatie, leefstijl en uw manier van beweging. Tijdens de intake bespreken we het ingevulde formulier en kijken we naar de mogelijkheden van begeleiding die ik u kan bieden. Dit kan variëren tussen samen een eetdagboek opstellen, bespreken en aanpassen. Samen een eetschema opstellen of etiketten lezen en kennis delen hierover met u.


Wanneer nodig adviseer ik u supplementen, deze kunt u direct bij mij kopen of ik bestel ze voor u wanneer ik ze niet op voorraad heb. Bij sommige klachten is het eerst nodig om verder onderzoek te doen. Dit kan door middel van bloed-, ontlasting- of speekselonderzoek. Hier kunt u tijdens de afspraak meer informatie over krijgen.

 

Het kan zijn dat ik u moet doorverwijzen naar de huisarts. Dit is omdat uw klachten dan eerst medisch verder onderzocht moeten worden. U moet dan denken aan bijv. een te lage of hoge BMI waarde.

Ik werk vanuit huis, dus u komt in een vertrouwde huiselijke omgeving. 

Graag heet ik u van harte welkom met een bakje koffie/ thee en wat gezonds lekkers!

Indien de afstand of omstandigheden het niet toelaten om langs te komen, is een consult via videobellen ook zeker mogelijk.


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn