NeoLife is in 1958 opgericht door Jerry Brassfield in America. Hij ontdekte al jong de kracht van kwalitatief hoogwaardige supplementen. Alle NeoLife voedingssupplementen zijn puur natuur; wij gebruiken alleen de beste voedingsstoffen uit de menselijke voedingsketen. Alle producten zijn gebaseerd op onderzoek van belangrijke wetenschappers en voedingsdeskundigen.

Vaak wordt er bij een merk van supplementen ineens een nieuw product op de markt gebracht, zonder grondige studie. Dit is niet het geval bij NeoLife! De Wetenschappelijke Advies Raad van NeoLife is jaren bezig met het testen en ontwikkelen van een supplement voordat deze op de markt wordt gebracht.


Indien het nodig is, zal ik u adviseren om supplementen te gaan gebruiken. Ik ben distribiteur bij Neolife . Mocht u nu geadviseerde supplementen (of andere producten) willen bestellen, dan is dit mogelijk om dit bij mij te doen. Dit kunt u online doen door op de onderstaande button te klikken of u kunt mij even persoonlijk contacten. Vergeet bij online bestellen niet de volgende kortingscode te vermelden: Balanz5

Kijk voor meer informatie eens rond op de website van Neolife door hier onder op button te klikken:


NEOLIFE >

 


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn